Home Over ons Offerte Tarieven

Fulfilment bij PostNL via Snappex

De inkooporganisatie voor webshops met minder dan 10.000 orders per jaar

Fulfilment bij PostNL via Snappex

Online verkoop stijgt jaar op jaar, een mooie kans om met jouw webshop op mee te liften. De eisen van de consument groeien met deze stijging mee, het is een uitdaging om hieraan te voldoen. Graag helpen wij jou om de kansen in online verkoop optimaal te benutten, dit doen we door onze samenwerking met PostNL Fulfilment. Hierdoor profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Lage setup kosten
  • Met minder dan 10.000 orders per jaar toch aan de slag met PostNL Fulfilment
  • Eenvoudig starten met standaard webshopkoppelingen

Fulfilment voor startende en groeiende webshops

Onze fulfilment activiteiten richten zich op verzenders tot 10.000 orders per jaar. Heb je meer orders dan adviseren we je direct klant te worden bij PostNL Fulfilment. Met eenvoudige IT oplossingen en koppelingen kunnen we tegen interessante tarieven fulfilment voor webshops uitvoeren met daarbij tegelijkertijd een verhoging van het serviceniveau richting de ontvanger. De service van Snappex richt zich daarbij voornamelijk op het verhogen van de conversie in combinatie met een stuk tijdsbesparing, waardoor jij jouw webshop kunt laten groeien.

Automatisering op maat

Door onze samenwerking met PostNL Fulfilment bieden we een hoogwaardige fulfilment service. Daarnaast kunnen we geautomatiseerde oplossingen op maat bieden door koppelingen en integraties te ontwikkelen die jouw processen versnellen en je werkdruk verlichten.