Home Fulfilment Offerte Tarieven

Snappex Fulfilment

De kwaliteit van PostNL voor startende en groeiende webshops.

Geautomatiseerde orderverwerking voor je webshop

Wil je zelf niet omkijken naar de opslag, voorraadbeheer en orderverwerking van de orders van je webshop? Dan is fulfilment de oplossing. Wij halen automatisch de orders op uit je webshop en zorgen er voor dat PostNL het de volgende dag heeft bezorgd. Hypermodern via Autostore, het geautomatiseerde opslag- en orderverwerkingsysteem bij PostNL Fulfilment.

Wat zijn de kosten van PostNL Fulfilment via Snappex?

De tarieven voor het uitbesteden van je opslag, orderverwerking en verzending zijn sterk afhankelijk van je verzendprofiel, waaronder: het aantal unieke producten dat je kunt verzenden, de afmetingen van je producten, of je B2C en/of B2B verstuurd, het gemiddeld aantal orderregels en artikelen per zending, et cetera.

Onze tarieven zijn verdeeld in twee componenten:

De onderstaande tarieven zijn exclusief BTW en indicatief. Op basis van jouw profiel en situatie kan altijd een offerte op maat gemaakt worden, de tarieven in de offerte kunnen afwijken van onderstaande tarieven.

Pick, pack & send

Voor de hypermoderne orderverwerking via Snappex Fulfilment door PostNL hanteren wij een tarief voor pick, pack & send vanaf 7,20. Dit tarief is inclusief:

  • Orderpicken eerste artikel
  • Verzenddoos en vulmateriaal
  • Pakbon, optioneel te voorzien van eigen logo en begeleidende tekst
  • Bezorging via PostNL Pakketten als standaard pakket
  • Track&Trace notificaties naar ontvanger per e-mail en de via app van PostNL
  • Late cut-off tijd van 23.45 uur met pakketten

Verstuur je brievenbuspakketten? Dan kunnen we een order verwerken vanaf 5,20 met een cut-off tijd van 20:45.

Inslag- & opslag- en servicekosten

De voorraad dien je te leveren aan het Fulfilment Center van PostNL te Houten. Je voorraad wordt opgeslagen in Autostore®. Dit is een uniek opslagsysteem waarin je voorraad veilig ligt opgeslagen èn snel beschikbaar is voor de orderpickers. Het zorgt voor minder pickfouten en bestellingen kunnen tot 23:45 verwerkt worden (brievenbuspakjes tot 20:45).

Het netto voorraadvolume is bepalend voor de maandelijkste kosten. Hoe meer volume de voorraad in beslag neemt, hoe hoger de kosten. We rekenen de maandelijkse kosten graag voor je uit.

In de maandelijkse kosten is ook service en support meegenomen.

Support & Automatisering

Door onze support en automatiseringsoplossingen zorgen we er voor dat je tijd bespaart met de activiteiten in jouw webshop, het afhandelen van de orders en je administratie.

Ons team brengt je pro-actief op de hoogte van de statussen van de orders, zowel bij fulfilment als bij de bezorging door PostNL. Daarnaast kun je altijd in je persoonlijke omgeving inloggen om de actuele statussen van je voorraad, orders en Track & Trace in te zien.

Het tarief per webshopkoppeling is 49,- per maand

Offerte aanvragen

Voor het opstellen van een passende offerte hebben we een online vragenlijst. Op basis van je antwoorden sturen we je zo snel mogelijk een offerte toe en nemen telefonisch contact met je op indien we aanvullende vragen hebben.

Offerte aanvragen